PIKSEL17 festival for elektronisk kunst og fri teknologi

Querels

21:00 @ Bergen Kjøtt

Querels
John Hegre, Greg Pope, Jean-Philippe Gross, Xavier Querel

The Querels består av John Hegre (elektrisk gitar) Jean-Philippe Gross (modulærsynth) Greg Pope (16mm prosjektør og slides prosjektør) Xavier Querel (16mmprosjektør og lys).

Hegre og Gross har samarbeidet på en rekke utgivelser med prosjektene Jazkamerog Blackpackers. Blackpackers har gjort to lengre turneer i Europa og i Asia ogsamarbeidet med bl.a. Otomo Yoshihide. Hegre og Pope har spilt sammen ved bl.aFestspillene i Bergen, Rotterdam Film Festival og Crossroads Film Festival i SanFrancisco. Greg Pope (GB) er utøvende kunstner, ansatt som lærer vedKunsthøyskolen i Oslo og har siden 2010 kuratert kunstfilm-programmet “TheDream that Kicks” ved Cimnemateket i Oslo. Han var del av det banebrytendebritiske kollektivet Loophole Cinema fra 1989 -1998. Xavier Querel (Fr) er lys/filmkunstner og medlem i den franske live-cinema-gruppen Metamkine. Pope og Querel er blandt pionerene i europeisk live-cinema.